Сдружение ПФК Ботев: Поредна лъжа на Филипов! С 12-те милиона трябва да бъде завършена цялата козирка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:48 / 01.11.2022
7264
Сдружение ПФК Ботев, подкрепено от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, излязоха с официално съобщение до медиите. Повод за реакцията им бе вчерашното изказване на бизнесмена Илиян Филипов пред Plovdiv24.bg, че изграждането на ново видео наблюдение на стадион "Христо Ботев" е поскъпнало от 50 000 на 700 000 лева.

Според "жълто-черните" привърженици това било "поредна лъжа на строителя на Колежа". 

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Сдружение ПФК Ботев:

Поредна лъжа на строителя на Колежа

01 ноември, Пловдив

Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

Вчера за пореден път строителят на Колежа в лицето на изпълнителния директор на фирма ПИМК - Илиян Филипов, изрече в медийното пространство поредната неистина.

В този смисъл искаме да му припомним, че в количествено-стойностната сметка на обществената поръчка, която самият той е оферирал и подписал, сумата за видео наблюдение е в размер на 652 099 лв, а не 50 000 лв, както той изтъква в интервю за пловдивска онлайн медия.

Надяваме се, че изреченото от него не е умишлено изместване на фокуса върху по-маловажни строително-монтажни работи за сметка на КОЗИРКАТА!

Жълто-черната общественост е непоколебима в своето настояване - с получените допълнителни 12 млн. лева да бъде завършена изцяло покривната конструкция на стадион "Христо Ботев“ над четирите сектора, включително и покривното покритие - каквато официално бе и целта на отпуснатия заем.

Сдружение ПФК Ботев

С пълната подкрепа на КПБП и Обединени фракции Бултрас


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).