Коко Динев: Отборът трябва да се сработва още

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:35 / 20.02.2010
4226
"Мисля, че ни трябваше още малко време, не е съвсем готов отбора. Старши-треньора също отсъстваше заради визови проблеми. Честно казано не ми хареса днес отбора, някак си не са сработени. Аз за пръв път го гледам отбора, не успях да ги гледам в Турция", това заяви след края на срещата новият собственик на Локомотив Пловдив Костадин Динев. Той изгледа срещата между Локо и Брестник, която "смърфовете" спечелиха с 1:0.

"Твърде много са футболситите, но в движение правим селекцията. Имаме още 2-3 дни, ако може да преотсъпиме някой ще видим. Договорката с ЦСКА за Кирил Котев и Йордан Тодоров е да ги вземем и от вторник да са наши, и още от първия мач да можем да ги ползваме, подписваме за година и половина", заяви Динев.

"Каквото са ми поискали от спортно-техническия щаб съм гледал да го осигуря. На стадиона правим ремонтни дейности, за сега нямаме забележки от БФС, каквото трябва ще изпълним всички предписания, за да можем да играем и догодина на Лаута", добави новият шеф на Локо.

"Запознат съм с условията за концесията на стадиона, но не изцяло, така че нямам становище за сега. Няма нищо ново с Ераносян, знаете че той просто не може да се занимава с футбол още няколко месеца", завърши Динев.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).