Център на Академик Пловдив с повиквателна за България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:03 / 19.10.2022
1177
15 играчи ще се готвят за гостуванията на мъжкия национален отбор на България по баскетбол в квалификациите за Европейското първенство през 2025 година. С две победи до момента "лъвовете“ са лидери в група F, а на 10 ноември гостуват на Португалия. На 13 ноември пък е мачът с Кипър, отново като гост.

Селекционерът на отбора ни Росен Барчовски и помощниците му Димитър Ангелов, Васил Христов и Георги Давидов ще съберат тима в София на 5 ноември. Тимът ни лети за Португалия на 9 ноември, а след това директно се мести в Кипър за втория мач от този квалификационен прозорец.

Дебют на лагера на националния отбор ще направи юношата на Рилски спортист Васил Попов. В състава е включен и капитанът на националите ни Чавдар Костов, както и представящият се отлично с екипа на Спартак Плевен Евгени Хаджирусев.

Ето и 15-те баскетболисти, които получиха повиквателни за ноемврийския прозорец от мачове на мъжкия национален отбор:

Дейвид Кравиш – Уникаха, Испания, Емил Стоилов – Естудиантес, Испания, Цветомир Чернокожев – Спартак Плевен, Алекс Симеонов - ЦСКА, Константин Костадинов – Паленсия, Испания, Христо Захариев - Балкан, Иван Алипиев – Латина, Италия, Чавдар Костов – Рилски спортист, Павлин Иванов - Балкан, Евгени Хаджирусев – Спартак Плевен, Деян Карамфилов – Рилски спортист, Константин Тошков - Балкан, Андрей Иванов - ЦСКА, Кръстан Кръстанов – Академик Пловдив, Васил Попов – Рилски спортист.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).