Премиерът Борисов прие легенди и фенове на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (169)
16:28 / 15.02.2010
14262
Премиерът Бойко Борисов прие легенди и фенове на Ботев Пловдив на среща, на която му бяха представени проблемите пред клуба, съобщи за Plovdiv24.bg един от присъствалите Лилчо Арсов. На срещата присъстваха още легенди на "канарчетата" като Марин Бакалов и Трифон Пачев, представители на феновете в лицето на Божидар Божилов и Румен Баланджиев. Борисов изрази съжаление, че клубът е в такова състояние и се поинтересува с какво може да помогне отборът да възвърне старите си позиции.

"Самият факт, че се срещнахме с министър-председателя Бойко Борисов е достатъчен, да стане ясно на всички, че има нещо гнило. Очакваме да се задействат институциите и държавата да си поиска дължимото от Христолов", заяви за Plovdiv24.bg председателя на Фенклуб 1912 Божидар Божилов.

Фенове и бивши футболисти на тима продължават с инициативата да създадат ново дружество, което да вземе лиценза на АД-то на Христолов. Очаква се в близките дни да има нова среща между организаторите на възраждането на Ботев без Христолов.


Виж коментарите (169)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).