Чиликов и латвиец почнаха с Локо, контролата с Дебрецен под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:55 / 08.02.2010
2636
Присъединилите се към лагера на Локомотив късно снощи Георги Чиликов и латвиецът с гръцко гражданство Воуис Панос (Панайотьотис) тренираха тази сутрин в хотелския фитнес на комплекс "Атлантис". Наджи Шенсой прати още няколко футболиста, които със сигурност няма да вземат участие в следобедната контрола с Дебрецен от 15.00 ч. Добрата новина е, че в много по-добро здравословно състояние са Даксон Да Силва и Дани Кики, които бяха повалени от 24-часова настинска. Почетния президент и водач на групата в Анталия Христо Бонев наблюдаваше силовата подготовка отблизо и в типично свой стил се погрижи за доброто настроение залата.
В същото време провеждането. на проверката срещу шампиона на Унгария не е сигурно, но от щаба на пловдивчани са в готовност тя да се състои, въпреки неблагоприятните метереологични условия. Сутрешната тренировка на трева очаквано не се състоя, заради неспирния и силен дъжд, придружен от ураганен вятър.

Както вече съобщихме, Георги Чиликов пристигна в Белек около 21.00 ч. снощи. Четири часа по-късно към лагера се присъедини Воуис Панос, посрещнат лично от Шенсой и помощникът му Добри Митов. Поредното ново чуждескранно име на проби е на 24 години, играе на поста атакуващ халф и преминал през отборите на Прооветики, холандския Фортунасита и германският Гройтерферт.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).