Глобиха Сингбо за закъснението

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:58 / 05.02.2010
2340
С неприятна новина започна пребиваването в Турция на защитника на Локомотив Фелисиен Сингбо. Едва пристигнал в Истанбул, на бенинския защитник бе съобщено, че е глобен по заповед на старши треньора Наджи Шенсой. Косовският специалист бил недоволен от дългата ваканция, която Сингбо си дал след участието си в турнира за Купата на Африканските нации. Размерът на санкцията обаче остана в тайна. Шенсой обяснил, че сърцатият бранител е трябвало да си дойде в Пловдив по-рано и на място той щял да му удължи почивката.

Трезор Лунтала и Виктор Фагундес ще минат проби по време на лагера в Анталия, преди Наджи Шенсой да прецени дали да им бъдат предложени договори. Двамата са с групата на Локо, но оставането им в отбора не е сигурно. С договор, без да е минавал проби, обаче се сдоби бившият капитан на Спартак (Вн) Боян Илиев. Нови играчи в Анталия не се очакват. Единствено Явор Въндев може да се присъедини към Локо. Това обаче може да стане единствено ако си уреди отношенията с Йордан Лечков и Сливен.

Източник: в. "Марица"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).