Локо проведе първа тренировка в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:15 / 05.02.2010
2733
Вчера, късно следобед, Локомотив проведе първото си занимание в Анталия. Преди старта на заниманието Наджи Шенсой постави целите за започващия подготвителен лагер в 20-минутна оперативка в една от залите на хотелски комплекс "Атлантис". Веднага след това "черно-белите" направиха и първата си тренировка на едно от игрищата на комплекс "Ардакия", което впечатли с отлична тревна покривка и осветление, на което много отбори от "А" група биха завидяли.

Шенсой не спести на футболистите си както бегови упражнения, спринт с контрол върху топката, така и двустранна игра. Въпреки умората от дългия и тежък път, тренировката не затрудни "железничарите", които продължиха с доброто настроение. Единствено опитния Здравко Лазаров избегна пълните натоварвания, заради отшумяваща травма. За жалост времето не бе благосклонно към пловдивчани, които тренираха при неприятен студен вятър, който създаваше усещане за температура близо до нулата.

Малко след завръщането си в хотела, "смърфовете" вечеряха, а играчите се отдадоха на свободни занимания. Утре тренировките ще са две, като първата ще е от 9.30 ч.
В събота ще е първата контрола за втория подготвителен лагер. Локомотивци ще срещнат последния 12-ти от първата девизия на Словакия Кошице от 17.00 ч. на един от терените в комплекс "Аркадия". Там ще се изиграят и останалите, като единствено проверката с втория тим на Ред Бул (Залцбург) ще е на друго игрище. Освен това са нанесени и две промени при първоначално-обявените съперници. Вместо мач срещу Университатя Крайова, на 10-ти февруари пловдивчани ще срещнат сборен американски тим, а 15-тия в полското първенство Любин ще замести варинтите с Стяуа или Динамо (Букурещ) на 16-ти същия месец. Без промени са проверките с Дербецен на 8-ми и Ред Бул на 13-ти февруари, като началният час на всички ще е около 17.00 ч.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).