Спартак с трета поредна победа, предстои тежко гостуване в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:52 / 19.09.2022
1421
Спартак (Пловдив) постигна трета поредна победа в Югоизточна Трета лига. Синьо-белите се наложиха над Левски (Карлово) с 2:1 в мач от седмия кръг, който се игра на градския стадион "Пловдив".

"Гладиаторите" поведоха още в 4-ата минута, когато Александър Стойчев центрира и Георги Лазаров с глава порази вратаря Станислав Попов за 1:0.

През второто полувреме гостите успяха да изравнят в 61-ата минута с първия си точен удар, а голмайстор бе Иван Иванов.

Само пет минути по- късно Кирил Георгиев изведе по отличен начин Мирослав Радев, който се оказа сам срещу вратаря и реализира, за да донесе победата на Спартак и да оформи крайното 2:1.

Така Спартак вече има актив от 12 точки, а в следващия осми кръг на 24.09. гостува в Асеновград на отбора на Асеновец от 17:00 часа.

Спартак игра в състав: Петър Мильотев, Александър Стойчев, Радослав Влашев (Цветан Вълчинов), Кръстьо Милев, Даниел Спасов, Йълмаз Сюлейман (Давор Илиев), Антон Маргаритов (Тодор Тимонов), Кирил Георгиев, Васил Стойчев (Димитър Юруков ), Георги Лазаров, Мирослав Радев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).