Апостол Попов с емоционални думи за Марица след раздялата си с клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:47 / 14.09.2022
2276
Макар и с леко закъснение, футболен клуб Марица също потвърди официално  раздялата със спортния директор Апостол Попов, за когото Plovdiv24.bg вече съобщи, че става помощник-треньор на трения отбор на ЦСКА 1948. Попов бе част от "жълто-сините“ от есента на 2020 година, като именно в "Кършияка" прекрати състезателната си кариера.

"Неговият опит бе много ценен, а усилията му в организационен план – от голяма полза през последните две години. ПФК Марица благодари на Апостол Попов за усилията, всеотдайността и приноса му към успехите на тима! Желаем му здраве и още много успехи край футболните терени", се казва в съобщението на клуба.

На този етап ръководството няма да търси негов заместник, а функциите на Апостол Попов му ще бъдат разпределени между останалите служители в клуба.

На раздяла Апостол Попов сподели няколко думи за времето, прекарано в пловдивския клуб:

"Прекарах страхотни две години в "Марица", в които постигнахме значими успехи. Благодаря на собственика Христо Христов и на треньора Николай Димитров за възможността да работя в такъв голям клуб с история и традиции. Благодаря на треньора, помощник треньорите и футболистите, както и на всички служители за префесионалното отношение, на феновете за подкрепата им! Пожелавам още много бъдещи успехи на Марица!"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).