Фенклубът на Локо: БФС демонстрира мутренско поведение и наказва този, който е изряден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
14:43 / 08.09.2022
6261
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с поредната си декларация. Повод за реакцията от "Лаута" е наказанието, което БФС наложи на отбора след дербито на града срещу Ботев.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на "черно-белите" привърженици:

Уважаеми локомотивци,

Решението на ДК на БФС, с което нашият любим отбор е наказан сурово, е крайно несправедливо. Нещо повече, свидетели сме на неприкрита тенденциозност и различен аршин – практика, която се прилагаше преди няколко десетилетия.

Присъединяваме се към позицията на ръководството на клуба, че решението за наказанието е взето на тъмно, неаргументирано, без никаква обосновка и с недоказуеми твърдения. БФС демонстрира мутренско поведение и наказва този, който е изряден, като едновременно с това поощрява хулиганските изпълнения на рецидивисти и служители на полицията, които злоупотребяват със служебно положение. Очевидно за футболните ръководители у нас рисковете за публиката не са от особено значение.

Ето защо предлагаме на следващия рисков мач дежурният делегат да бъде настанен в сектора за гости – все пак там е доста безопасно, защото ракетите се изстрелват, а не попадат там, и няма вероятност длъжностно лице да пострада от хвърлена по него седалка.


Виж коментарите (52)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).