Желко Копич: Теренът не беше от най-добрите, съперникът не ме изненада

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
23:00 / 03.09.2022
6077
Треньорът на Ботев Желко Копич прие спокойно загубата с 0:1 в дербито на Пловдив. Хърватинът изрази съжаление за направените пропуски от неговите футболисти през второто полувреме.

Ето какво заяви наставникът на "канарите" след края на дербито на стадион "Локомотив":

Ще разделя мача на 2 половини. През първите 20-25 минути Локомотив беше по-агресивен и стояха по-добре на терена. Получихме гола в началото на второто полувреме и едва тогава започнахме да играем по-добре. Пропуснахме много шансове, имахме притежанието на топката. Секулич и Ману имаха отлични шансове, вкарахме два гола, но те бяха отменени.

През първото полувреме търсихме себе си, теренът не беше от най-добрите. Противникът не ме изненада. Те играха техния футбол, движения между линиите, които очаквахме.

Трябва да продължим да се борим. Имаме и контузени футболисти. Днес в мача участваха някои, които не бяха тренирали цяла седмица заради контузии.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).