Само един титуляр на Ботев със сигурност пропуска дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:03 / 31.08.2022
2224
Медицинският щаб на Ботев ще успее да възстанови Роберто Пунчец за градското дерби срещу Локомотив Пловдив. Двубоят е в събота от 20:30 часа на "Лаута".

Хърватският бранител пропусна двубоя със Септември, в който "канарите" постигнаха първата си победа в шампионата след 3:1. Вместо него в като централен защитник игра Джеймс Eтo"o, който си партнираше с другите двама бранители Самюел Супрайен и капитана Виктор Генев

Със сигурност аут за събота от основните футболисти е само Па Конате (б.р. за връщане на Тодор Неделев в игра може да се говори най-рано през пролетта). Другите контузени са новото испанско попълнение Антонио Перера и младокът Атанас Чернев. С травми от мача със Септември бяха още Мохамед Брахими, Дилан Мертенс и Елвис Ману. Все пак се очаква поне двама от тях да бъдат на линия за дербито на Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).