Локо направи 1:1 с Миньор (Пк) в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
15:44 / 30.01.2010
6840
Локомотив (Пловдив) и Миньор (Перник) завършиха 1:1 в контрола, играна в дупнишкото село Морсалево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Преди почивката перничани успяха да поведат в резултата след центриране и лошо изчистване, топката попадна у Янкович, който успя да прониже Ставрев за 1:0.

Преди това Дембеле отправи хубав диагонален удар, но не успя да реализира.

След почивката "смърфовете" се разиграха и резонно изравниха резултата. Първо меле в наказателното поле на Миньор, като по чудо не завърши с изравнително попадение. В 63-та минута Чипев успя да намери на добра позиция Ангел Йошев и той с точен удар възстанови равенството.

В края на мача Георги Данов и Йошев направиха фрапантен пропуск, изпускайки да донесат победата на Локо.

Агитката на "черно-белите" пристигна на стадиона едва в края на мача, заради транспортна блокада по пътя, причинена от катастрофа.

Какво сподели преди мача за подготовката на "черно-белите" треньорът на Локо Нанджи Шенсой пред репортер на Plovdiv24.bg, можете да прочетете ТУК!



Виж коментарите (50)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).