Унизителна загуба с 0:11 за юноши на Ботев в "Коматево"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
15:13 / 18.08.2022
5857
Отборът на Ботев (Пловдив) регистрира една от най-големите загуби в историята на Елитната юношеска група до 15 години. "Канарчетата" бяха разнищени от връстниците си от Черно море (Варна) с 0:11.

Двубоят бе от 3-ия кръг на шампионата и се игра на базата на "канарчетата“ в "Коматево“. Четири гола за Черно море заби Кристиан Михайлов, две попадения добави Стефан Стефанов, а по веднъж се разписаха Кристиан Маринов, Йордан Тодоров, Кирил Петров, Стефан Сивков и Виктор Иванов.

Това бе трета поредна загуба за Ботев, като головата разлика на "жълто-черните" възпитаници на треньора Борислав Караматев вече е 0:19.

Ботев игра в състав:

Антони Николов, Велизар Къналян (капитан), Даниел Бучуков, Деан Несторов, Денислав Борисов, Мартин Георгиев, Самуил Цонов, Иван Дейков, Стилиян Добревски, Михаил Михайлов, Александър Ковачев (Фикретджан Кахраман, Александър Ненков, Мартин Тачев).


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).