Големият любимец на "Лаута" подписа с нов клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
13:39 / 21.07.2022
6767
Един от големите любимци на феновете на Локомотив Пловдив през последните години - Ален Ожболт, вече е собственост на нов клуб, научи Plovdiv24.bg. 26-годишният словенец, който остава завинаги в историята на пловдивския футбол като автор на единственото попадение в историческия финал за Купата на България между двата градски съперника, бе трансфериран в израелския Апоел (Тел Авив).

Нападателят подписа договор за 2-години с клуба, който завърши на 5-о място през миналия сезон. За последно Ален Ожболт игра под наем в друг израелски клуб - Апоел (Хайфа), където бе избран от феновете за играч на сезона.

Словенецът имаше договор за още една година с шампиона на Словакия Слован (Братислава), но тимът от Тел Авив откупи правата му. Той се отчете с 12 гола и 1 асистенция за Апоел (Хайфа).

Ожболт се присъедини към новите си съотборници директно в Сърбия, където "червените" са на подготвителен лагер. Утре (22 юли) Апоел (Тел Авив) играе контрола срещу втородивизионния ФК Имет, а в понеделник е спарингът с Войводина (Нови Сад).


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).