Фенклубът на Локо скочи на кмета: Вълнува се единствено от запълване на една бездънна яма на "Източен"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (43)
17:09 / 06.07.2022
9993
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с доста остра позиция срещу кмета на града Здравко Димитров. Повод за реакцията от "Лаута" е предложението на Зико да се отпуснат нови средства за стадион "Христо Ботев" с мотива, че строителните материали рязко са поскъпнали.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на Фенклуб Локомотив Пловдив, което бе придружено със снимка на строящата се в момента Трибуна Бесика на "Лаута":

Поредна странна проява на Здравко Димитров - Зико

Кметът Димитров не спира да ни изненадва с демонстрацията на пристрастия в работата си. За кой ли път той не крие предпочитанията си при изпълнението на служебните си задължения и е заел ролята на вътрешен човек в пловдивската управа от името на един футболен клуб, като защитава неговите интереси и полага неимоверни усилия да осигурява средства по всякакви начини.

Преди два дни научихме, че се готви пореден транш към обект, който от самото начало нарекохме "бездънна яма“ – и това се оказа факт, негативните последици от който са за цял Пловдив. Според думите на Здравко Димитров, това било наложително заради поскъпването на цените на материалите. 

Цените на материалите действително се повишават. Странна обаче е загрижеността на г-н Димитров, който очевидно се вълнува единствено от завършването на добилия печална слава проект на бул. "Източен“ и от нищо друго. 

Това е като да се асфалтира само едната половина на улица. Или човек да си купи половин костюм. Или да си сложи лети джанти само от страната на дискотеката, както се разказва в един виц.

Цените се повишават повсеместно, но г-н Димитров не забелязва това. Той се вълнува единствено от позапълване на бездънната яма – толкова бездънна, че в нея може да потъне цял стадион. Но май и това няма да е достатъчно.

А кой е правилният ход в случая? Е, даваме шанс на г-н Димитров да се сети сам. По-добре отколкото да му напомним ние – нещо, което той със сигурност не би искал да си припомня.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).