Хебър урежда феновете си с екскурзия до "Коматево", картотекира 16 играчи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
16:58 / 06.07.2022
2621
Ръководство на ФК Хебър и Община Пазарджик организират транспорт за феновете на зелените, във връзка с първия им мач от efbet Лига. Хебър гостува на тима на Ботев (Пловдив) този петък в тренировъчна база “Коматево" от 18:00 часа.

Записването за организирания транспорт ще се състои на стадион “Георги Бенковски" до четвъртък на обяд, потвърдиха от пазарджишкия клуб.

"Автобусите в посока Пловдив тръгват в петък в 16:30 ч. от стадион “Георги Бенковски"! Зелените напред", се казва още в официалното съобщение.

В същото време новаците в елита картотекираха 16 футболисти в БФС. За мача с Ботев състезателни права получиха вратарите Петър Дебърлиев и Диян Димов, както и полевите футболисти Цветелин Тонев, Георги Търтов, Мартин Михайлов, Пламен Крумов, Октай Хамдиев, Емануил Манев, Ивайло Михайлов, Тодор Чаворски, Олексей Лобов, Корнел Осира, Милан Кременович, Мауро Серкуейра, Боян Кнежевич и Клаудио Бонани.

Сред тези 16 са и новите седем попълнения, които за първи път ще облекат фланелката на Хебър в официален мач. Чужденците са шестима. Селекцията явно ще продължи и след старта на новото първенство.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).