Фенове на Локо: Една мечта на вечния ни град се сбъдва! Нека изкупим всичко!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
15:31 / 24.06.2022
6779
Фенове на Локомотив Пловдив започнаха инициатива за купуване на абонаментни карти за изграждащата се в момента Трибуна Бесика, видя Plovdiv24.bg. Тя е под надслов "2800 абонаментни карти за Бесика".

Ето какво публикува на своята страница една от "черно-белите" групи във Фейсбук:

Една мечта на вечния ни град се сбъдва! Официалната бройка на картите е 2 800, точно толкова колкото е и капацитетът на трибуната! Нека изкупим всичко и докажем кои са Господарите на Пловдив за пореден път!

От понеделник (27.06) започва продажбата на абонаментни карти за Бесика! Бъди част от историята!

Инициативата бе подкрепена и от привържениците на Локомотив от групата "The Magic of Plovdiv".

"The Magic of Plovdiv се включваме и подкрепяме цел "2800 карти Трибуна Бесика" и призоваваме всеки един от вас да си закупи карта за мачовете на Локомотив. Бъди част от историята", гласи призивът на "черно-белите" фенове.

Последва и съобщение от Фенклуб Локомотив Пловдив:

Черно-бели братя и сестри,

Започва продажбата на абонаментните карти за предстоящия футболен сезон, който ще е по-специален за нас! В предстоящите месеци ще бъде открита новата трибуна "Бесика“ – мястото на най-запалените черно-бели привърженици! Наш дълг е да подпомогнем клуба в този момент и да купим колкото се може повече карти!

Нашата публика винаги е предизвиквала респект и страхопочитание у противника. Новата "Бесика“ ще бъде лицето на черно-белите привърженици – винаги пълна и вряща като горещ котел! Новата "Бесика“ те очаква! Бъди там!

Картите за мачовете се предлагат в клубния магазин!


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).