Дейвид Култард: Чувствам се фантастично в Пловдив! Ще видя и нощния живот на вашия град!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:29 / 23.06.2022
21961
Бившата звезда от Формула 1 Дейвид Култард говори в Пловдив пред представителители на медиите преди шоуто "Red Bull Showrun Plovidv", което ще се проведе на 25 юни от 18,00 часа на Гребната база, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В брифинга участваха още кметът на Пловдив Здравко Димитров и водещият Момчил Манчев.

"Чувствам се фантастично в Пловдив! Тази сутрин пристигнах. Още не съм имал възможност да разгледам града, но съм сигурен, че ще заснемем уникални кадри. Ще видя и нощния живот на вашия град", заяви Дейвид Култард.

"Много обичам времето, когато все още бях състезател във Формула 1, но също така се наслаждавам на времето като журналист, като експерт. В Пловдив ще използвам гуми за суха настилка. Иначе рекордната скорост, която съм постигал, е 360 км/час – в Гран При на Италия. Един от болидите в Пловдив, е спечелил общо 12 състезания във Формула 1 от пилотите Себастиан Фетел и Марк Уебър", допълни още звездата от Формула 1.

"Да, бил съм на състезание от Формула 1 – в Истанбул преди 3-4 месеца. Добре дошъл на Дейвид Култард! Правейки този филм, той става част от Пловдив. Един великолепен град, с много история, заряд. Пловдив е и спортен град – оттук са Стефка Костадинова, Христо Стоичков и много други спортисти. Пожелавам ви успех и сте добре дошли в Пловдив! За първи път виждам болид от толкова близко разстояние. Нямам никакъв шанс да вляза вътре в него", каза на свой ред кметът Здравко Димитров.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция преди уникалното мотошоу, което предстои в Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).