Георги Ефтимов спечели 5-ия кръг на най-силния турнир по тенис на маса в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:45 / 13.06.2022
1125
В Пловдив приключи 5-ият кръг на най-силния като ниво турнир по тенис на маса от веригата "Spirit of Bulgaria". Надпреварата се проведе при отлична организация в залата на тенис клуб Кидо на ул. "Пенчо Славейков" №4. Този път в състезанието имаше международен характер, като освен това участваха настоящи и бивши шампиони в този спорт, както и национални състезатели, научи Plovdiv24.bg.

За първи път шампион в турнира стана Георги Ефтимов. На второто място се класира Трифон Ленгеров. Почетната стълбица беше допълнена от Стоян Зайков и Стоян Сариев.

На 5-о място се класира Димитър Стефанов, а на 6-о Димитър Стоименов. За седмата позиция се пребори младата надежда от Ардино Сиделя Мутлу, а осми завърши шампионът от IV кръг и титулован състезател Иван Аянски.

Шампион във Финал Б е Цветелина Георгиева от град Ардино, а почетната стълбица допълниха Васил Петков и Иван Гагов

Благодарим на всички участници за многото позитивни емоции. Очакваме Ви отново на следващия VI кръг на "Spirit of Bulgaria - Plovdiv", обявиха домакините от спортен клуб Кидо.

Гледайте в прикаченото видео репортаж от полуфинала между Стоян Сариев и Георги Ефтимов, спечелен от бъдещия шампион Ефтимов!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).