Новият треньор на Локо иска Стоян Колев и Златински

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
10:14 / 30.12.2009
6399
Бившият вратар на "Локомотив" (Пд) Стоян Колев е № 1 в списъка за зимна селекция на новия треньор Наджи Шенсой. Ако се разбере с клуба, стражът ще подпише като свободен агент, пише в днешния си брой в. "Труд". Колев обаче мисли и върху други оферти.

"Локо" търси заместник на титулярния си вратар Кирил Акалски, който е пред трансфер в ЦСКА. Армейците договарят и съотборниците му Дани Кики и Димитър Илиев.

Друг любимец на феновете може да се върне на "Лаута" - текат преговори за халфа Христо Златински от "Локо" (Сф). Шенсой ще привлече от досегашния си тим "Вихрен" Десислав Русев и Младен Стоев.

От четиримата бразилци, които имат договори с "Локо" (Пд), със сигурност напуска само продаденият на "Черноморец" Даксон Да Силва. Халфът Евертон Джилио - Том остава, а съдбата на Рафаел Скиани и Тиаго Барбоса Суарес още не е ясна. Такава е и ситуацията със сърбина Милан Милутинович и словенеца Деян Комленович.

Васил Камбуров вероятно ще стане треньор на вратарите в екипа на Шенсой, в който помощник ще е Добромир Митов.

Същевременно всички треньори и служители в клуба подадоха формално молби за напускане. Паралелно с това хората внесоха и други молби - за назначаване, до новия собственик Константин Динев.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).