Гонзо след срамния дебют: Явно толкова си можем

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
10:41 / 10.06.2022
2862
Временният национален селекционер Георги Иванов - Гонзо дебютира начело на тима ни при снощното срамно равенство 1:1 срещу Гибралтар. Според пловдивчанина нашите футболисти са дали максимума от себе си и просто толкова си могат.

"Смятам, че опитаха да победят, просто отборът на Гибралтар се беше подредил добре. Изпуснахме ситуации. В крайна сметка този резултат не е добър, предвид това, че играхме с Гибралтар. Явно толкова си можем. Мисля, че всеки даде максимума от себе си", започна коментара си Гонзо.

"Не смятам, че бяха притеснени. Не знам имаше ли дузпа за тях, но това няма значение. Резултатът е лош, това е важното. Трябваше да освежим някои играчи и тези, които до този момент бяха играли по-малко, трябваше да дадат повече от себе си. Критиките към отбора не са спирали. Трябва да приемем реалността такава, каквато е", завърши Георги Иванов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).