Мъжете на Труд донесоха поредна "плажна" купа от силен международен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 07.06.2022
2141
Мъжкият отбор на Труд с президент Александър Богданов и старши треньор Николай Нейчев извоюваха поредния трофей за хандбалния ни център. Мъжагите, специализирали се в плажния хандбал, се класираха на трето място на завършилия в края на миналата седмица международен турнир в Несебър.

В поредното издание на "Nessebar beach cup" участваха осем отбора: Апоел (Кипър), НСА, Труд, Украйна (юноши, до 18 г.), Енергетик (Гълъбово), България (юноши, до 16 г.), Люлин (Сф) и домакина Несебър.

В предварителна група "А“ играха (подреждането е според класирането им тук): Апоел (Кипър), НСА, Енергетик (Гълъбово) и България (юноши, до 16 г.). Н разширения ни юношески отбор фигурира и името на Николай Кузев от Труд.

В група "Б“ се събраха: Украйна (юн., до 18 г.), Труд, Несебър и Люлин (Сф). Съставът на Труд отстъпи с 1:2 (след дузпи) на Украйна, но надделя с по 2:0 над Несебър и Люлин (Сф).

На полуфиналите Апоел спечели с 2:0 от Труд, а НСА надигра с 2:1 юношите на Украйна. В битка за титлата гостите от Кипър спечелиха с 2:0 от НСА, а Труд взе бронзовите медали и купата за третото място, след 2:0 над юношите от Украйна.

Труд игра в сления състав:

Недко Кисимов (вратар), Христо Ангелов (капитан), Николай Нейчев, Христо Кутев, Атанас Янев, Димитър Танев, Иван Стайков и Никола Кузев.

В края на седмицата Труд ще участва в държавното първенство по плажен хандбал във Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).