Бакалов поздрави трима пловдивски национали, които помогнаха за възраждането на Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:56 / 04.06.2022
5230
Легендата на Ботев (Пд) Марин Бакалов поздрави трима пловдивски футболисти, които в момента са с националния отбор на България по мини футбол на Европейско първенство. Шампионатът на Стария контитент стартира днес в словашкия град Кошице.

"Успех момчета! Веско Филипов, Васко Гуджев, Ангел Рахов - вие бяхте в основата на възраждането на Ботев от "В" група до "А" група след невероятния гол на Ангел Рахов на баража срещу Своге. Продължавайте да преследват мечтите си и на европейско ниво!", написа Марин Бакалов в личния си профил във Фейсбук, където публикува снимка на националите ни от Кошице.

Plovdiv24.bg уточнява за своите читатели, че България стартира днес срещу Австрия участието си на Евро 2022. Нашият отбор е в една група още с отборите на Грузия и Черна гора.

Вторият мач на България от група "С" е на 6 юни от 20:30 часа българско време срещу Грузия. На 7 юни играем срещу Черна гора от 17:15 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).