Марица закри сезона с купон, собственикът на клуба доволен от представянето

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:09 / 23.05.2022
2520
Футболен клуб Марица закри сезон 2021/2022 с купон в известен пловдивски ресторант. По време на събитието собственикът на клуба Христо Христов сподели, че е доволен от цялостното представяне на отбора и мястото му в крайното класиране, информираха от клуба.

През този сезон дебют в професионалния футбол с екипа на жълто-сините направиха общо 13 футболисти. Една част от тях все още в юношеска възраст, а друга част се превърнаха в основни фигури в състава.

Йордан Пейчинов, Теодор Фърков, Сами Мехмедов, Георги Иванов, Мартин Лазов, Мариян Тонев, Христиан Димитров, Александър Праматаров, Милен Танчев, Димитър Аврамов, Васил Янин, Сали Садъков и Виктор Петков успяха да сбъднат една своя мечта.

"За всеки юноша е мечта да играе професионален футбол. Ето, че мечтите се сбъдват. Ние сме Марица! 100 години сбъдваме мечти", написаха още от клуба в своята официална страница.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).