Бербатов за Sofia24.bg: Понякога футболът не е приказка

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
13:11 / 14.05.2022
1646
Трофеят от Шампионската лига бе представен на специално организирано събитие в центъра на София, предаде репортер на Sofia24.bg. Специален гост бе Димитър Бербатов, който е бил на финал в турнира 3 пъти с 2 различни отбора - веднъж с Байер Леверкузен и два пъти с Манчестър Юнайтед. Ето как Бербо отговори на въпросите на Цвети Христова от Sofia24.bg. 

- Три пъти имаше възможност да спечелиш Шампионската лига. Най-близко беше с до трофея с Леверкузен, съжаляваш ли за тези пропуснати възможности?

- Имах възможност три пъти. Някой път обаче футболът не е приказка и тежки решения и ситуации се случват. Трябва обаче да си достатъчно голям, за да можеш да ги приемеш и да продължиш напред. Аз съм реалист и знам, че това не се случи в моята кариера, не спечелих този трофей. Аз направих всичко , което зависеше от мен, пък и три пъти имах възможност, три пъти може да се брои - все едно, че съм го спечелил.

- Финалът за Купата на България е утре. Това е много важен и чакан мач в нашия град София, а и в цяла България. Кой от двата оброра ще подкрепиш?

- Ще присъствам на мача, ще бъда на стадиона, ще стане един празник за всички. Аз вече съм в позиция в която трябва да бъда над тези неща, тъй като се боря за съвсем друго нещо в българския футбол (бел. ред. за поста на президент на БФС) и трябва да бъда неутрален в случая. Затова отивам, гледам, наблюдавам, ще се радвам да стане празник и ще се радвам - футболът да спечели от цялото нещо".

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).