Най-добрите огнеборци в областта показаха своите умения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:29 / 13.05.2022
1180
Областният управител на Пловдив Йордан Иванов откри областното състезание по пожароприложен спорт. Той отправи поздрав към най-добрите отбори, успели да стигнат до този кръг, и благодари на огнеборците за отдадеността и смелостта.

"Отдаденост, гордост, сърцатост, смелост, порив и компетентност. Мисля, че да си пожарникар обединява всички тези качества и тази професия е преди всичко призвание. Призвание за хората, избрали този път за себе си. Всяка професия изправя хората пред предизвикателства, но малцина сте тези, които сте готови да се изправите очи в очи със стихията на огъня в името на живота. Единственото, което мога да ви кажа е – "Благодаря“! Благодаря ви за силата, професионализма и отдадеността. Благодаря за геройствата, които вършите всеки ден, в обичайната си работа.“, каза областният управител.

Днес пожарникари от 11 районни служби показаха своите умения за бързина, ловкост, издръжливост и работа в екип.

"Събития като днешното винаги са зрелищни и емоционални. Щастлив съм от възможността да присъствам! Пожелавам  успех на всички участници! Вярвам, че в края на този месец, на републиканското състезание, ще имаме още поводи за гордост. Отново пожелавам успех!“, допълни Йордан Иванов.

На събитието присъстваха зам.-кметът по "Обществен ред и сигурност" на Община Пловдив Йордан Ставрев, кметът на район "Западен" Димитър Колев, директорът на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Георги Мангараков и специалистът по бедствия в Български червен кръст - Пловдив Стефан Тропчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).