Сериозен проблем в Ботев преди сблъсъка с хегемона Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:42 / 02.05.2022
4514
Сериозен проблем възниква в Ботев (Пловдив), свързан с един от основните футболисти на отбора и любимец на треньора Азрудин Валентич. Става въпрос за халфа Емануел Току, който може да пропусне домакинството на Лудогорец. Двубоят между двата тима е на 6 май от 15:00 часа в "Коматево".

Ганаецът получи контузия при визитата на Левски на "Герена", загубена с 0:2. Той има разтежение на бедрен мускул, като се очаква днес да мине обстойни прегледи, които ще покажат какво точно е състоянието му.

Халфът бе един от най-активните футболисти на жълто-черните на стадион "Георги Аспарухов", но бе принудително заменен в 81-ата минута. Евентуалното му отстъствие срещу Лудогорец ще бъде сериозен удар за Азрудин Валентич. За двубоя с “орлите" обаче ще бъде готов да започне Антоан Бароан, прогнозира "Тема спорт". Французинът влезе като резерва срещу “сините", защото не можеше да запише пълни 90 минути.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).