Томаш: С тая публика и с новите собственици тук може да се изгради нещо голямо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
19:52 / 15.04.2022
4864
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш похвали привържениците на отбора заради подкрепата им в мача срещу Арда, завършил 0:0. Двубоят на "Лаута" бе официален дебют на 43-годишния специалист начело на черно-белите.

Ето какво каза Томаш след края на срещата:

Трудно е! Наясно съм какво предстои. Това, което видях – с тая публика и с новите собственици – тук има предпоставки да се изгради нещо. Още сме далече, но във времето ще се подобряваме.

Липсва им самочувствие на тези футболисти, но на базата на феновете и новите собственици, нещата ще се подобряват. Казах на момчетата да не мислят за 7-мо място, за Европа и т.н. Това, което аз усетих пред тези фенове, е задължаващо.

Аз преговарям 7-8 дни с тези хора. Искат да се работи по нов начин. Убеден съм, че ако направят това, което си говорим, всичко ще бъде нормално. Не съм чел какво пише по медиите. Аз съм човекът, който говори с играчите. Така че в съблекалнята няма никакви проблеми.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).