Ето го новия силен човек в Локомотив Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
13:08 / 13.04.2022
21587
Задържането на трима титуляри е приоритет номер едно за новия старши треньор на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш. Специалистът иска с клуба да преподпишат Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас и Петър Витанов.

И на тримата настоящите контракти са до края на сезона и на този етап разговори за нови все още не са водени. 

Силният човек на "Лаута" Адам Сотков в момента е в Мавриций, като се очаква след завръщането му и тримата да получат предложения за нови договори.

С изтичащи контракти през лятото са още резервният вратар Илко Пиргов и хърватинът Йосип Томашевич, твърди в днешния си брой "Тема спорт". Възможно е Томаш да се раздели и с още някои от играчите от сегашния тим.

Проверка на Plovdiv24.bg установи, че новият силен човек в Локомотив Пловдив Адам Живков Сотков в момента е управител или съдружник в над 10 компании, сред които С.Г. Пропърти ООД, Живлена ООД, Азак Инвестмънт, С.Г. Груп ЕООД, БАС Енерджи ООД, ВИП Колект ООД, Финанс Про Колект ООД, Черноморски холдинг АД и др.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).