ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Венета от "Ергенът" проговори за най-голямата болка в живота й
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 08.04.2022Коментари (6)12653
©
Най-позитивната и откровена участничка от "Ергенът" беспорно е Венета Костова. Тя се превърна в любимка на зрителите, които се разочароваха от решението на Виктор да я прати вкъщи преди финала.

31-годишната Венета е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което изключително се гордее. Обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст.

Пред БЛИЦ Венета е до болка откровена за влошените й отношения с нейните родители, за болестта на баща си и трудните и мизерни години, в които не е имало какво да яде.

- Венета, да си призная, не очаквах точно ти да отпаднеш тази седмица. Струваше ми се, че през цялото време с Виктор имате особена връзка и симпатия...?

- Скандалът ми с Александра повлия върху емоциите на Виктор и това той да ме изхвърли от санаториума. Разбраха, че не съм добре психически. (смее се) Кралицата имаше един месец на разположение, нека малко и статистите да влязат в роля.

- На зрителите им допадаше това, че винаги подхождаше с хумор и самоирония. Такава ли си и в реалния живот, където няма камери?

- Абсолютно винаги! Питай комшиите ми, че съм такава още от малка. И сценарии да ми напишат, няма да мога да го изиграя. Аз самата не мога да се имитирам.

- Какво не успя Виктор и зрителите да разберат за теб?

- Зрителите не успяха да разберат много неща, тъй като все пак аз стоях там един месец, а няма как да се излъчи всичко. Не успяха да видят моята отговорна и сериозна страна от моя характер. Видяха само забавната ми страна и пиянските ми изцепки, които не бяха толкова и под въздействието на алкохола, колкото се дължаха на адреналина. Като включим недоспиването и гласуването...

- Защо пък гладуване? Не ви ли даваха да ядете в Турция?

- Имахме кетъринг, но аз съм вегетарианка и от малка ям много малко неща. Имах вегетарианско меню, което се състоеше от бамя, домати с магданоз и още нещо подобно. В мен си е грешката, тъй като аз обичам традиционна българска кухня, тестени неща. Тези неща ми липсваха и ми влияеха на психиката.

- Славата блазни ли те и на какво си готова, за да я получиш?

- На абсолютно нищо не съм готова. Не ме блазни. Каквото е писано ще си стане. Работя си върху моите неща. Искам да си имам 3-4-5 бизнеса, да съм в шоубизнеса, но нямам контакти и затова нещата не са ми се получили до този момент. Покрай шоуто съм добила някаква популярност и се надявам някой продуцент да ме забележи и да ме покани да се снимам в български филми или да имам свое телевизионно шоу, което ще се казва "Наздраве с Венета Костова".

Не бих влязла втори път в такъв вид формат. Условията на мен не ми харесват. Физическата и психическа умора, която натрупах там, не съм я имала през целия си живот. Чувствах се все едно съм на работа по 20 часа на ден.

- Зад чаровната ти усмивка със сигурност се крие и голяма доза тъга щом чуеш думата "мама". Твоята те изоставя, когато си едва 9-годишна...

- Свикнала съм... То не е само майка ми, с баща ми също не поддържам контакт. Не искам да навлизам в подробности, но баща ми си има болест, която на мен ми е пречила и заради това съм живяла в домовете на роднини и приятелки. 15-годишна вече живеех съвсем сама в един апартамент на братовчед ми.

Това е много дълбока тема, в която на този етап не искам да навлизам. Не съм подготвена емоционално да разкажа. Моите съседи и познати знаят за какво става на въпрос, преживели са с мен всички тези неща. Свикваш, че трябва да се справяш финансово и емоционално съвсем сам. Имах баба, която почина, на нея съм кръстена, и тя ме е гледала и възпитала.

Много страшни неща съм преживяла аз. Имам водени дела, викане на полиция вкъщи... И след всичко това съм психически стабилна, стигнала съм до това ниво, постигнала съм много за мен самата.

- Знаеш ли къде е майка ти? Срещали ли сте се оттогава?

- Да, знам къде е, има си друго семейство. Обвинява ме, че съм същата като баща ми, не иска да общува от много отдавна с мен. Детските ми спомени от нея са само как ме бие и тормози. Никога не ми е правила рожден ден с деца, не ме е водила на почивка, нямам Нова година, Бъдни вечер... Нямам спомен да съм спала при нея.

Като пораснах голяма съм общувала с нея, ходила съм й на гости. Когато забременя й помагах един месец за детето, но всичките ми спомени с нея са свързани с това да й готвя, да й чистя и прислугвам. Поставяше ми граници. Има си нейните разбирания, аз моите. Според нея аз не съм била нормално дете, не живея правилен живот. Работила съм много тежки работи и то без почивка. И е нормално вечер, пребита от умора, да изпия две ракии. Това нещо на нея винаги много й е пречило и влизаме в конфликт. Не е съгласна и с начина, по който изглеждам. Нещата са много сложни.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.04.2022 г.
0
 
 
Мен пък много ме кефи тази лудетина!Казва това ,което мисли,прави това което си иска без да се притеснява от това кой какво ще каже за нея!!!Пожелавам и да срещне истински мъж ,който да я оцени ???????
Aнонимен
на 08.04.2022 г.
0
 
 
Ергенът трябва да си избере Капитонова. Жена с такъв биволски поглед и такава "върти опашка" няма да намери никъде. Красота и демонски стил в едно.
Aнонимен
на 08.04.2022 г.
0
 
 
Не мисля, че някой трябва да съди Венета. Първо да минат през нейното котило и след това да говорят и критикуват. Повечето поколения живеят от време "оно" с двама родители, които ги крепят. Съвсем различно е, когато не разчиташ на тях, а само на себе си. Така, че по-добре без коментари, когато някой не е минал по тоя път.
Aнонимен
на 08.04.2022 г.
0
 
 
На мен Людмила ми е 100 пъти по-противна. Ако трябваше да избирам между двете.
0
 
 
АЛКОХОЛА ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ АКЪЛА.КУХА ЛЕЙКА.БРАВО,ЧЕ СИ ОТИДЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: