Петлешков отново обеща сделка за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
20:47 / 08.12.2009
6337
Тази вечер се състоя заплануваната среща между феновете на Локо и изпълнителният директор Иван Петлешков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според фенове, присъствали на срещата, по-скоро са се повторили ясни вече неща. Иван Петлешков за пореден път е гарантирал пред привържениците, че се работи усилено по евентуална сделка за продажбата на отбора. Отново не бе назовано името на новия собственик, като се очаква всичко да се изясни в положителна или отрицателна за сделката посока на 21 декември.

В случай, че сделката не стане факт, отборът по всяка вероятност ще се радели със скъпоплатените чужденци, като единственото ясно към момента е преминаването на Даксон в Черноморец. Ще се разчита на млади собствени кадри, както и на свободни агенти, за което пък призна още миналата седмица треньорът Стефан Генов.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).