Още един от Ботев (Пд) последва Серехидо и стана шеф в Крумовград

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:15 / 28.03.2022
3523
Още един бивш член на спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) последва Даниел Серехидо и стана началник в третодивизионния ФК Крумовград. Става въпрос за Денис Колев. Той беше представен като главен скаут на амбизиозния тим, устремил се към професионалния футбол през следващия сезон.

Денис Колев е роден на 4 септември 1993 година в София и завършва Спортен мениджмънт в Барселона (Испания). Той беше анализатор в щаба на Азрудин Валентич в Ботев (Пд), но подаде оставка в края на септември 2021 година.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Дeнис Колев бе в основата на идеята "канарите" да имат втори отбор, в който да се обиграват юношите на клуба., 

Специалистът е работил и в руския Локомотив (Москва), а освен това е бил мениджър развитие на InStat Scout, която е най-известната програма за анализ на футболните отбори.

Новата работата на Колев ще бъде пряко свързана със селекцията и с подобряването на спортно-техническото ниво на ФК Крумовград, потвърдиха от клуба. Треньор на отбора в момента е потомственият локомотивец Стефан Генов - Чечо.

"Радвам се да бъда официално част от ФК Крумовград, тъй като проектът, чийто основи бяха положени през миналата година, се развива в правилната посока. В клуба са събрани изключителни професионалисти и се надявам с работата си да допринеса за бъдещите успехи на ФК Крумовград", заяви Колев при своето представяне.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).