Тунчев след позора в Кърджали: В момента се сдържам да не кажа някои крайности

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
19:46 / 18.03.2022
8726
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев пое изцяло вината върху себе си за унизителната загуба с 1:5 при гостуването на Арда. Младият специалист се извини на привържениците на отбора, които не спряха да подкрепят футболистите на стадиона в Кърджали.

Ето какво каза Тунчев след края на злощастния за Локомотив двубой:

Има доста причини за тази загуба. Първо, искам да се извиня на нашите фенове за това, което направихме. Не спряха да ни подкрепят през цялото време. Мачът започна така, че по нищо не изглеждаше, че ще се получи този резултат. Нещата се преобърнаха за десетина - петнадесет минути.

Вината е изцяло в мен. Аз съм единственият човек, който е виновен за това поражение. В момента се сдържам да не кажа някои крайности. Сега и да се оправдаваме - това няма да доведе до нищо.

Трябва да намерим правилния човек в отбора, който да вдъхва повече увереност в нашата защита. Червеният картон още повече повлия за тежката загуба, която се получи. Не успях да видя добре ситуацията, но ако наистина е червен картон - това е доста необмислена постъпка на нашия футболист.

Надявам се през паузата да успеем да поработим по най-добрия начин и да изчистваме грешките, които получаваме.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).