Феновете на Ботев определиха коя е любимата им и най-харесвана детска рисунка

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:36 / 17.03.2022
1762
Сдружение “ПФК Ботев" и ПФК “Ботев" обявиха вота на привържениците в конкурса за детска рисунка на тема "Ботев Пловдив“. Надпреварата печели Александър Дечев. С няколко гласа по-малко на второ и трето място във фенския вот се наредиха Александър Ташев и Борис Ралчев, които по-рано този месец спечелиха наградите на журито.

Всички творби бяха публикувани във Фейсбук страницата на ПФК "Ботев“ и чрез гласуване привържениците на отбора определиха коя е любимата им и най-харесвана рисунка. Победителят ще получи специална награда - ваучер за пазаруване във фен магазина на Ботев Пловдив на стойност 50 лева и чаша "110 години Ботев Пловдив“, уточниха организаторите.

С това конкурсът за детска рисунка приключва.

"В следващите седмици ще раздадем наградите и грамотите. Инициативният комитет благодари на всички, които се включиха и участваха. Само Ботев", се казва още в официалното съобщение от клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).