Изненада! Недолюбван от феновете бивш шеф в Ботев (Пд) работи в спонсора на Байерн

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 14.03.2022
4201
Бивш шеф на Ботев (Пловдив) изненадващо е сменил футболното поприще. Става въпрос за някогашният централен защитник Адалберт Зафиров, който прекара известно време в "Коматево" като спортен директор на "канарите".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Зафето подаде оставка в началото на октомври 2019 година след загубата с 0:3 от Ботев (Враца), а в предишните два мача на "жълто-черните" бе вулгарно обиждан от феновете.

Сега обаче Адалберт Зафиров работи в изключително мощна телекомуникационна компания. Става въпрос за световноизвестната "Дойче Телеком", която е най-голямата в Германия и трета в света. Любопитното е, че концернът е спонсор на Байерн (Мюнхен), след като логото му вече 20 години грее отпред на фланелките на баварския колос.   

Немците имат офис и в България, в чийто кол център служител е именно Адалберт Зафиров. За да работиш на такова място, е необходимо да знаеш немски. Зафето го владее още от периода, в който беше футболист на Арминия (Билефелд) и Унион (Берлин).

"Много добре се чувствам в Дойче Телеком. На ден комуникирам с много хора от Германия. Обаждат се за удължаване на договор, за разни нови оферти, при проблеми“, заяви пред Блиц бившият защитник.

"Справям се с немския, нямам проблеми. Някои немци са по-любопитни. Питат ме кой съм, какъв съм. Има и такива, които ме познават,  което ме радва. Даже попаднах на жена от Билефелд, която се изненада, че работя в Дойче Телеком. Покани ме на гости в града, в чийто отбор играх през 1998 година.

С колегите от офиса се разбирам прекрасно. Много точни хора са. Те също са българи. Един от тях е голям фен на Левски, но каза, че ме уважава. Това е хубаво, че не се делим на "червени“ и "сини“ в живота“, добави пред сайта Адалберт Зафиров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).