"Канарчетата" излизат срещу Пирин, всички си тръгват ако няма сделка зимата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
14:49 / 03.12.2009
15051
Днешната тренировка на Ботев Пловдив не бе бойкотирана от футболистите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Миналата седмица беше решено днес да бъде обявен бойкот и вкупом българи и италианци да спрат тренировки, ако няма сделка. До днес такава няма, но се е решило те да излезнат срещу Пирин и да доиграят сезона.

Феновете се обединиха около мнението, че бойкот на този мач само може да навреди на евентуална сделка. Така Ботев ще завърши нормално сезона, но ако през зимата няма сделка или най-малкото пари в отбора, най-вероятно всички футболисти ще разтрогнат договорите си. Малък е шанса в Ботев да влезнат пари и от трансфери на футболисти, тъй като всички са подписали едногодишни договори и едва ли някой отбор ще даде пари за играч, който може да вземе за без пари лятото, дори ако не разтрогне сега.

Ботев Пловдив са домакини по програма и документи, но двубоят ще се играе на стадиона, където Пирин са домакини този сезон - "Осогово" в Кюстендил. Срещата е в събота от 14 часа, а главен съдия ще бъде Радан Мирянов от Варна.


Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).