Концесията за стадион "Локомотив" още не е подписана от кмета заради нова улица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:38 / 03.12.2009
4008
Изграждането на нова улица, отвеждаща към втори вход на стадион "Локомотив", бави кмета да парафира подписания вече от президента на футболния клуб Галя Топалова концесионен договор, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

За да се допълни към договора това допълнително изискано от концесионера условие, той трябваше да получи разрешението на общинските съветници. Те обаче не се осмелиха с лека ръка да гласуват извънредно внесеното към дневния ред предложение. 

"Преди да мине по комисии и обстойно разгледано, ще гласувам против, защото не съм наясно дали няма да стана съучастник в някакво ново разграбване на града", преди дебатите още предупреди Даниела Желязкова.

"Стига с тая лакомия. Двата ни футболни отбора са в дъното на таблицата за класиране. Феновете са недоволни, а собствениците непрекъснато имат претенции. Когато са кандидатствали за концесията, да са чели внимателно и да са си правили сметката", охлади мераците и Камен Шишманов.

За следваща сесия бе отложено гласуването на предложението, според което общината трябва да направи улица от "Проф. Цветан Лазаров" към стадиона.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).