КПБП: Дадохме 6439 лв. за хореография и пиротехника! За жалост голяма част бе взета от полицията

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
14:50 / 09.03.2022
6590
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив благодари на всички "жълто-черни" фенове, които са помогнали за набирането на средства за хореографията в градското дерби срещу Локомотив. Освен това от КПБП направиха подробен отчет на изразходваните средства.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Уважаеми ботевисти,

дербито на Пловдив отмина, но емоциите и радостта от победата остават все толкова силни, за което сме благодарни на целия отбор и спортно-техническия щаб.

Благодарим и на всички жълто-черни привърженици, които помогнаха за набирането на средства за хореографията, както и на всички присъствали на двубоя, които спомагнаха за осъществяването й, а и за невероятната атмосфера.

Както винаги публикуваме отчет за събраната сума и направените разходи.

Общата събрана сума от продажбата на юбилейните тениски, дарения в урните и членски внос за КПБП през 2022г. (който ще се изразходва изцяло за празненствата по случай 110 годишнината на Ботев Пловдив) възлиза точно на 10 000лв.

Разходите са на стойност 6439лв, като в тях влизат средствата, изразходвани за хореографията, зарята и пиротехниката (за жалост голяма част от която бе съвсем целенасочено извзета от полицията).

Наличната сума е в размер на 3561лв, като те също ще бъдат изразходвани за празненствата по случай 110 годишнината на Ботев Пловдив.

Все още във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1 има останали последни бройки от тениските, посветени на 110 годишнината на Ботев Пловдив.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).