Емблематичен фен на Локо: Последното нещо, което трябва да се случи, е да правим драми!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
11:10 / 06.03.2022
10257
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, публикува емоционален анализ на ситуацията в любимия му отбор след снощната загуба в градското дерби срещу Ботев.

Владимиров е един от авторите на клубния алманах за историята на "черно-белите" - "Оттук започва любовта" и мненията му винаги се ценят от локомотивската общност.

Точно поради тази причина Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса това, което Владимир Владимиров написа в личния си профил във Фейсбук:

След като преспах.... пак същото! 

Мислех, че днес ще ме е повече яд от загубата вчера, но... не!

Сигурно е странно, но наистина е така! 

Определено имахме шанс нещата да се развият по начин по-благоприятен за нас, но... не се получи! И... ако има нещо, което трябва да отчетем е това че и в трите мача (Левски, ЦСКА и Ботев) не можахме да се възползваме от нашите възможности и това определяше развитието им, а можехме и да не ги загубим, но.... Т'ва е... както се казва - ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ, заслужено, ФАКТ! 

Това, което остава за нас, по мое мнение е, че последното нещо, което трябва да се случи е да правим драми! Този сезон - така или иначе, тръгна по този начин и вероятно ще завърши така, но не мисля, че има локомотивец, който да не е подготвен за такива години!   От друга страна... в думите на Сашо Тунчев, преди време , че нещо не сме нацелили подготовката явно има нещо вярно и това оказва своето отражение на терена! Но... това пък може да означава, че (все пак   ) е много вероятно да имаме силен завършек! В един момент нещата ще потръгнат, няма начин!!! Така че... ГОРЕ ГЛАВИТЕ и.... ВИНАГИ С ВАС!!!

П.с. Дузпата на Митака! Да.... може да повлия на развитието на мача, но и тук драми не трябва да се правят... случва се!!! Мисля, обаче, че повече няма да бие по този начин дузпа, защото това дори не беше неговото изпълнение на такава!!!   Явно на всички им натежава това, че не ни се получават нещата и има една нервност в действията им. Ще го напиша пак - мисля, че това ще отмине и ще разгърнем потенциала си. Тези момчета могат много повече!!!

НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ!!!


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).