Валентич: Локо не е враг, уважавам ги! Уважавам техните футболисти!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:41 / 05.03.2022
3420
Треньорът на Ботев Азрудин Валентич призна, че иска да се наслади на победата, след като спечели първи успех в пловдивското дерби. Босненецът смята, че високата преса на неговия тим е една от причините за спечелените 3 точки.

Ето какво каза Валентич след края на дербито в "Коматево":

Аз харесах първото полувреме, пресирахме много високо и искахме да поддържаме това възможно най-дълго. Те имат двама опасни нападатели, но нашата игра ги принуди да изритват топката. Моите момчета искаха да играят за всяка една топка.

Ако бяха вкарали дузпата, дотук. Но това е футболът. Аргилашки спаси и трябва да го поздравим. Не ми хареса, че след 2:0 помислихме, че мачът е приключил. Те имат много бойци в състава, които не се предават никога. Но сега мога просто да се насладя на победата.

На почивката им казах, че трябва да продължим да пресираме високо.

Имахме две опции за централен защитник – Работов и Джеймс. Джеймс може да играе на различни позиции, може да играе футбол, без да се паникьосва и това ми харесва.

Локо не е враг, уважавам ги, уважавам техните футболисти. Нашата цел е да играем в Топ 6, пък нека да видим до края къде ще стигнем. Следващият уикенд ще имаме сняг и сигурно ще трябва да се адаптираме и към това.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).