Да почетем паметта на легендата, която даде 70 години от живота си за любимия Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
14:28 / 22.02.2022
9297
Днес (22 февруари) се навършват 18 години от кончината на една от най-големите легенди на Локомотив Пловдив - Христо Бъчваров. Той е човек, дал близо 70 години от живота си на своя любим клуб - като футболист, треньор и служител.

По този повод един от емблематичните привърженици на черно-белите - Владимир Владимиров - Дарбито, публикува специален колаж в личния си профил във Фейсбук. Владимиров е един от авторите на клубния алманах за историята на Локомотив Пловдив - "Оттук започва любовта". 

Публикуваме без редакторска намеса текста на Дарбито към въпросния колаж:

Днес се навършват 18 години от кончината на една от най-големите легенди на Локомотив Пловдив! Колажът представя няколко момента от неговата всеотдайна служба, продължила близо 70 години. От дебюта му за нашия клуб, през далечната вече 1939-та година - до 90-те години на миналия век - ВИНАГИ ВЕРЕН на черно-белия клуб. Човекът, дал толкова много на днешния Локомотив и като играч и като треньор и като служител - ХРИСТО БЪЧВАРОВ!!!


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).