Марица с минимална загуба от елитен сръбски отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:03 / 29.01.2022
1835
Отборът на Марица (Пловдив) записа второ поредно поражение в контролните срещи от подготвителния лагер в Турция. Жълто-сините отстъпиха на сръбския Раднички (Крагуевац) с 0:1 на един от многобройните терени в курорта Белек.

Маричани показаха приличен футбол, а през първото полувреме удариха и греда. Това стана след удар на халфа Янко Ангелов. Двубоят бе изгледан от собственика на клуба Христо Христов, а мача пропусна голмайсторът Мариян Тонев.

Единственият гол в спаринга падна в 60-ата минута, когато след подаване на Ковачевич в чиста позиция се озова Никола Ристович и той прати топката в мрежата.

Загубата е трета поредна за Марица от началото на подготовката. Следващите две проверки ще са срещу руските Том (Томск) и Ротор (Волгоград).

Марица игра в състав:

Илия Николов, Димитър Аврамов, Георги Иванов, Йордан Пейчинов, Симеон Вешев, Янко Ангелов, Сами Мехмедов, Александър Прамататов, Петър Атанасов, Станислав Маламов, Валери Домовчийски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).