Митко Илиев под въпрос за гостуването на Литекс в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:28 / 16.11.2009
3831
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев е под въпрос за предстоящото гостуване на Литекс в Ловеч. Нападателят се оплаква от болки в коляното, заради които пропусна днешната тренировка на Лаута. Илиев всъщност изкара първите 10 минути от заниманието, след което бе посъветван от лекаря на отбора Здравко Айолов да не рискува и се прибра в съблекалнята. От болки в оперираното преди време коляно се оплаква и Дани Кики, който също не се появи на терена.

Не е оптимистично и състоянието на Георги Божилов. Преотстъпеният от Черноморец нападател не тренира пълноценно заради проблеми с адуктурите. Извън основната група днес се подготвяха Даксон, Людмил Николов и Бърнард Хейгън. Преди тренировката на Лаута се появи и шефът на частната футболна школа „Кампо Гранде" Педриньо. Бразилецът се срещна за кратко със своите сънародници Даксон, Тиаго, Рафаел и кондиционния спец Руи Мендес, както и с целия треньорски щаб на отбора.

"Черно-белите" тренират утре и в сряда следобед, а заниманието в четвъртък е от 10 часа. Веднага след него от 12,00 часа старши треньорът Стефан Генов ще даде редовната преди всеки шампионатен мач пресконференция.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).