Валентич: В Дубай сме заради времето, добрата храна и терените! Неделев и Маркиньос вкарват много в тренировките!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:01 / 21.01.2022
4944
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич даде обширно интервю пред клубната телевизия. От лагера в Дубай босненецът отговори на множество въпроси, които вълнуват "жълто-черната" общественост.

Ето част от това, което каза Валентич:

Дойдохме в Дубай заради съоръженията, доброто време, добрата храна, добрите терени. Това е най-важното за тренировъчните лагери.

Отношението към тренировките е страхотно. Ако Тошко Неделев, Маркиньос и Тонев продължават да работят по този начин, ще имаме трима много по-добри играчи през втората част от сезона. Имаме голям напредък в това колко гола отбелязва Маркиньос в тренировките, колко отбелязва Тошко Неделев, Току, Реда Рабей. Това е важно за нас.

Подготовката на Мохамед Брахими досега е страхотна и играчите го харесват много. Много футболисти идват и ми казват: Еха, какъв играч взехме!

Валентич засегна също така темата за контролата с Легия (Варшава), както и очакванията му от последния спаринг в Дубай - срещу Зенит (Санкт Петербург).

Гледайте в прикаченото видео интервюто с наставника на Ботев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).