Ветераните на Ботев загубиха драматично финала с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
16:04 / 11.11.2009
4182
Ветераните на Ботев Пловдив изпуснаха да станат шампиони за поредна година, като загубиха от Левски с общ резултат 8:9 - 4:4 в редовното време и 4:5 при дузпите. "Канарчетата" могат да съжаляват много, тъй като постигнаха обрат от 0:3 до 4:3, но в последните минути с дузпа Левски се върнаха в мача.

Резултатът откри Даниел Боримиров от съмнителна дузпа още в 4-ата минута. Малко по-късно неприятен автогол си заби Пепо Пенчев за 0:2. При този резултат Марин Бакалов изтърва дузпа и не успя да върне "канарчетата" в мача още преди почивката. Трети гол за "сините" добави отново Боримиров в 47-ата минута. След това за 20 минути обаче "канарчетата" постигнаха пълен обрат до 4:3 - голове вкараха Иван Добревски от дузпа, Пепо Пенчев, Георги Андонов и Еньо Марин. Все пак 3 минути преди края Левски успя да изравни, като от дузпа трети гол за сметката си записа Даниел Боримиров.

При резултат 4:4 приключи редовното време. Двата тима си изпълняваха дузпи, като още при първото изпълнение - Иван Добревски, разписал се по-рано в игровото време отново от дузпа, направи пропуск. До края нито Левски, нито Ботев сгрешиха от бялата точка и дузпите завършиха при резултат 5:4, като по този начин столичани успяха да вземат шампионската титла.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).