Сашо Тунчев обяви напускащите, каза на кои позиции търси нови играчи в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
14:10 / 10.01.2022
7294
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори днес на "Лаута“ преди началото на първата тренировка на отбора за 2022 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво заяви пред нашата камера младият специалист:

Към момента се разделихме с Конър Руан и Шакил Сно. Има договорка с Олексий Биков и с Артур Крачун, но до момента няма нищо официално. Александър Иванов също вече не е наш футболист.

Ивайло Димитров може да го броим като сигурно ново попълнение. Очакваме още двама-трима футболисти да се присъединят, но сега не мога да кажа нищо по-конкретно по темата.

Много добре познавам Ивайло Димитров. Доста опитен футболист е. Имал е няколко контузии, но аз разговарях с него и към момента той е добре. Ще подсили конкуренцията ни в атака.

Николай Николаев не напуска Локомотив, но пожела да играе под наем в Царско село. Търсим опция и за този пост – на десния фланг. Надявам се времето да е с нас, условията да са добри, за да може да се подготвим по най-добрия начин.

Със сигурност ни трябва централен защитник, десен външен халф. Очакваме и един нападател да се присъедини към отбора. Амбициите ни са да успеем да влезем в шестицата и след това ще мислим за по-напред. Другата цел е Купата на България. Има доста млади момчета, които ще опитат да покажат своите качества.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Александър Тунчев!



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).