Треньор и двама играчи напуснаха волейболното Локо, няма пари за заплати

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
17:09 / 08.01.2022
2828
Нова криза застигна волейболния ПСК Локомотив Пловдив. След като преди няколко месеца отборът едва бе сформиран и започна в последния момент участието си в мъжката Суперлига, сега финансовите проблеми се задълбочиха.

Редиците на "черно-белите" съвсем оредяха, след като треньорът Мирослав Живков и още двама волейболисти напуснаха.

Централният блокировач Петър Бъчваров пое в посока ЦСКА, а разпределителят Чоно Пенчев ще продължи кариерата си в чужбина. В момента бъдещето пред Локомотив е неясно, като не се знае как тимът ще продължи участието си в елита, информира bgvolleyball.com.

"Разделихме се по финансови причини. От клуба ми се обадиха, че нямат възможност да изпълняват поетите финансови условия към мен. Вече не съм треньор. Водихме подготовка с волейболистите до края на декември. От началото на новата година съставът не е водил тренировки. Пловдив е едно много добро място за професионална работа. Имах сериозни амбиции да поставим нещата на една професионална основа, но финансовите проблеми застанаха между желанието и реализацията на всичко това, което имах като амбиция“, сподели за bgvolleyball.com вече бившият наставник на ПСК Локомотив Пловдив Мирослав Живков.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 9
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).