Стойчо Младенов иска в отбора си един от любимците на "жълто-черните" фенове?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:52 / 22.12.2021
7461
Резерва на Ботев (Пловдив) бил попаднал в полезрението на ЦСКА-София? Става въпрос за нападателя Димитър Тонев, който е един от любимците на "жълто-черните" привърженици. Младежкият национал бил в списъка на “армейците" от доста време, но след контузията, която го тормозеше дълго време в края на миналия и началото на настоящия сезон, интересът бе спаднал.

С идването на Стойчо Младенов обаче Димитър Тонев отново е станал актуален за “Българска армия", тъй като наставникът на тима вижда потенциал в младока. Съмнителната информация е на вестник "Тема спорт" и засега не е потвърдена от нито една от страните.

Статистиката показва, че през настоящия сезон Тонев е взел участие в 13 мача на Ботев (Пд), но винаги като резерва. Той има един гол - именно срещу ЦСКА-София при загубата с 2:3 на стадион "Българска армия". Договорът на нападателя с "канарите" е до края на 2022 година. При това положение той може спокойно да преговаря от лятото с всеки един клуб.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).