Малу: Скрихме отбора, за да се концентрират по-добре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
15:12 / 28.10.2009
10267
Футболистите на Ботев Пловдив заминаха за Граф Игнатиево, където е насрочена днешната им тренировка. 3 дни преди Дербито, "канарчетата" се подготвят скришом от медии и фенове, като провеждат закрити тренировки. Отборът замина в добро настроение за терена на Граф Игнатиево.

В рейса се качи и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Той заяви, че причината за закритите тренировки не е от притеснение. "Решихме да провеждаме така тренировките на закрити врата, за да може момчетата да се концентрират по-добре. Знаем важността на това дерби. Работи се по въпроса с картотекирането на новите футболисти", заяви Мпасинкату пред репортер на Plovdiv24.bg. Той допълни, че е упълномощил пред медиите да говорят само старши-треньорът Енрико Пичоне и капитанът Иван Караманов в петък след тренировката.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).